RF_kruisjes-1.png

BOEKINGSVOORWAARDEN

Wijzigings- en annuleringsvoorwaarden

  • Friendship Amsterdam behoudt zich ten allen tijde het recht om de vaartocht te wijzigen, dan wel te annuleren in verband met slecht weer. Onze gasten kunnen vertrouwen op de deskundigheid vanuit onze operatie; indien het weer het niet toelaat om onze gasten de ultieme belevenis te bieden, zal Friendship Amsterdam het gekochte ticket omboeken naar een nieuwe datum/tijdslot. De wijziging naar een nieuwe datum gaat altijd in overleg met de klant. Indien een wijziging niet mogelijk is vanuit de klant, behoudt alleen Friendship Amsterdam zich het recht om het ticket te annuleren.
  • Bent u verhinderd of heeft u zich vergist? Geen zorgen; u heeft tot 48 uur voor vaardatum de mogelijkheid om uw gekochte ticket om te boeken naar een andere gewenste datum of tijdstip. Friendship Amsterdam is van maandag t/m vrijdag vanaf 09.00 uur telefonisch te bereiken en helpt u graag bij het omboeken van uw ticket. 
  • Indien u uw ticket heeft geboekt via één van onze wederverkopers en u wenst uw ticket te wijzigen, dan kunt u hiervoor terecht bij de desbetreffende organisatie. 
  • Indien u een ticket heeft geboekt via onze website of bij één van onze wederverkopers is het hierna niet meer mogelijk deze te annuleren. U kunt uw ticket alleen wijzigen naar een andere datum/tijdslot.