fbpx
Zomer banner website prive

Inclusief

enthousiaste schipper & host(ess)

op-/afstap locatie

Flexibel

RF_kruisjes-1.png

Waarom onze gasten
FRIENDSHIP amsterdam aanbevelen

aa.png
Wat een leuke middag! De Dyos is meer dan zomaar een bootje. Zeer ruim, comfortabel, stijlvol en stoer. De netwerkborrel was goed verzorgd. Met 25 gasten hebben wij genoten van een heerlijk walking dinner, klaargemaakt in een fantastisch kleine keukentje in het vooronder. De medewerkers van Rederij Friendship zijn enorm gastvrij en hebben veel kennis over Amsterdam. Een tocht met de Dyos is echt een totaalbeleving.
Annelies Hollander & Peggy Steijn
Art2Arrange
PS.png
Wij werken met ons bedrijf aan het helpen creëren van de ultieme klant/gastbeleving voor onze klanten. Voor verschillende klanten hebben wij dit jaar de Dyos ingezet tijdens een sociaal programma. Een perfecte ervaring, iedere keer weer. Naast het feit dat de Dyos een geweldig mooie boot is, is de service ook echt van topkwaliteit; zeer gastvrij, enthousiast, snel en oog voor detail. Kortom een aanrader, zeker in combinatie met een walking dinner met chef aan boord.
Simone Strating
Performance solutions
funxtion-1.png
Just wanted to say thank you very much for a successful event. The team had a great time all thanks to a great boat and very friendly and helpful staff!!
Joyce Power
FunXtion
ps-1.png
Partners & SAM! heeft voor meerdere opdrachtgevers leuke vaarttochten op Dyos mogen organiseren. Onze gasten hebben deze altijd als heel prettig ervaren met vriendelijke en professionele hostesses aan boord die met een glimlach en gevoel voor gastvrijheid drankjes en heerlijke happen serveren. De schipper ontvangt de gasten aan boord op de kade en zorgt dat hij de gasten op een veilige en vakkundige manier het mooie van de Amsterdamse grachten laat zien. Kwaliteit van eten en drinken dat op Dyos wordt geserveerd is van uitmuntende kwaliteit. De samenwerking in de ‘back office’ bij Friendship rederij ervaren wij ook als zeer prettig en professioneel, snelle schakeling op wijzigingen of bv dieet wensen. Wij kunnen u een tocht op Dyos van harte aanbevelen.
Jeroen de Caluwé
Partners & Sam!
RF_kruisjes-1.png

Iedere boot in onze vloot is uniek
en heeft een bijzondere historie

Onze authentieke, 100% elektrische boten hebben stuk voor stuk een eigen, bijzondere geschiedenis. Met luxe en/of onderscheidende materialen zijn de sloepen en salonboot volledig gerestaureerd en omgedoopt tot luxe, unieke boten.

Wij zijn trots op de partners van onze vloot:

RF_kruisjes-1.png

LIEVER EEN COMPLETE BELEVING?
KIES VOOR EEN EVENT OP MAAT

Friendship Amsterdam heeft veel ervaring in de organisatie van evenementen op maat. Zowel zakelijke- als privé trekken wij graag alles uit de kast om u en uw gasten een onvergetelijke ochtend, middag of avond te bezorgen. Kies uit ruim 15 unieke experiences of stel vrijblijvend uw eigen event samen.

Wij VAREN
100% ELEKTRISCH

Bij Friendship Amsterdam varen álle boten 100% elektrisch en daar zijn we trots op! Niet alleen zijn onze boten uitstootvrij, ook varen we op deze wijze vrijwel geruisloos door de stad. Wel zo prettig voor als je bij ons aan boord stapt én voor alle bewoners aan de Amsterdamse grachten.

RF_kruisjes-1.png

EVEN 'SFEER PROEVEN'

Onze partners:

KLAAR VOOR DIE ONVERGETELIJKE BELEVENIS OVER DE AMSTERDAMSE GRACHTEN ?