fbpx
RF_kruisjes

BORD’EAU SUR L’EAU

Er is geen betere manier om Amsterdam te leren kennen dan vanaf het water. Met haar 165 grachten, erkend door UNESCO Werelderfgoed, maakt dat Amsterdam onlosmakelijk verbonden is met de unieke grachten. Bord’Eau Restaurant Gastronomique speelt hier graag op in en heeft in samenwerking met ‘Rederij Friendship Amsterdam’ een uniek concept ontwikkeld: Bord’Eau sur L’Eau voor de ultieme, gastronomische beleving op het water.

De salonboot ‘Dyos’ is een volledig gerestaureerde sleepboot uit 1928 en is werkelijk uniek: een goed uitgeruste keuken, comfortabele zitplaatsen, eigen chef-kok en bediening maken uw ervaring aan boord extra special. Terwijl u geniet van een Michelinsterrenlunch of –diner ziet u de Amsterdamse grachten door de grote ramen. Met de verschuifbare ramen heeft u een ultiem binnen- en buitengevoel en creëert een speciale connectie met Amsterdam. Voor een Michelinsterren lunch of –diner is Bord’Eau sur L’Eau te reserveren voor een groep van 12-18 personen.

capaciteit

10-16 personen

MINIMUM SPEND

€2500,-

CHEF

Sterrenchef aan boord

VRAAG EEN OFFERTE AAN

RF_kruisjes-1.png

Bij interesse kunt u contact opnemen via de mail om uw wensen te bespreken. Wij streven ernaar om u binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat aan te bieden. U kunt ons bereiken op onderstaand e-mailadres: