fbpx
RF_kruisjes

Curacao

De Curaçao is een schitterende, compacte sloep met een capaciteit van 12 personen. De handgemaakte, teakhouten tafel geeft de boot een luxe uitstraling en maakt deze boot uitstekend geschikt voor een lekkere lunch, high tea, borrel of (tapas)diner met vrienden of familie. De Curaçao is 100% elektrisch en vaart vanwege het compacte gemakkelijk over de kleinste grachten en de verborgen parels van Amsterdam.  

Catering
De enthousiaste schipper zorgt ervoor dat het niemand aan iets ontbreekt. Aan boord zijn heerlijke drankjes aanwezig en voor ieder moment van de dag hebben wij cateringmogelijkheden samengesteld, in samenwerking met een aantal toonaangevende restaurants in onze hoofdstad.

Historie
In het verleden werden kleinere sloepen gebruikt om van geankerde schepen naar de wal te varen. De Curaçao deed dienst op de Wilde Vaart, waardoor de sloep in het verleden talloze exotische kusten heeft bezocht.

capaciteit

Max. 12 personen

Op- EN AFSTAP

Oudezijds Voorburgwal 230, Amsterdam

Guide

Inclusief schipper die
tevens de gids is

VRAAG EEN OFFERTE AAN

RF_kruisjes-1.png

Bij interesse kunt u contact opnemen via de mail om uw wensen te bespreken. Wij streven ernaar om u binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat aan te bieden. U kunt ons bereiken op onderstaand e-mailadres: