fbpx
RF_kruisjes

H.M.S. Friendship

Wie op zoek is naar een opvallend, stoer en ruim schip voor een bedrijfsuitje, familiefeest of event mag HMS Friendship beschouwen een bijzonder goede optie. Deze 100% elektrische, volledig gerestaureerde sleper is maar liefst 15 meter lang en biedt daarmee alle ruimte voor grote groepen. Het ruime achterdek met banken rondom zorgt voor een gezellige setting met veel (loop)ruimte. Deze (loop)ruimte in het midden van de boot kan bovendien worden ingericht met gezellige en praktische Franse zitjes.

(!) Deze boot beschikt over een toilet.

Catering
De charmante hostess en enthousiaste schipper maken jouw evenement compleet en zorgen ervoor dat het niemand aan iets ontbreekt. Aan boord is een bar aanwezig en voor ieder moment van de dag hebben wij cateringmogelijkheden samengesteld, samen met een aantal toonaangevende restaurants in onze hoofdstad.

Historie van HMS Friendship
In het begin van de vorige eeuw waren Amsterdamse slepers de ‘werkpaarden’ van de stad. Alles kwam en ging over het water. De boten zijn zowel laag, lang als open, wat ze een uitstekend vervoermiddel maken dat zelfs onder de laagste bruggetjes van de stad door vaart. De eerste slepers voeren op stroom, later op diesel en tegenwoordig volledig elektrisch. HMS Friendship Amsterdam komt uit 1926 en is door het team van Friendship Amsterdam omgetoverd tot een luxe en eigentijds rondvaartschip. 

capaciteit

Max. 45 personen

Op- EN AFSTAP

Overal in de stad,
tegen een vergoeding

SANITAIR

Toilet aan boord

VRAAG EEN OFFERTE AAN

RF_kruisjes-1.png

Bij interesse kunt u contact opnemen via de mail om uw wensen te bespreken. Wij streven ernaar om u binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat aan te bieden. U kunt ons bereiken op onderstaand e-mailadres: