fbpx
RF_kruisjes

HOLLAND AMERICA LINE

Het casco van deze reddingssloep werd gevonden in Warschau. De sloep is in 1952 gebouwd door scheepswerf Wilton Fijenoord en heeft jarenlang dienst gedaan op de MS Maasdam, het is de laatst overgebleven reddingssloep van dit schip. De MS Maasdam deed net als haar zusterschip SS Rotterdam dienst als lijndienst tussen Rotterdam en New York en was een van de eerste schepen in de 135-jarige geschiedenis van de Holland America Line.

De charmante hostess en charmante schipper maken jouw evenement compleet en zorgen ervoor dat het niemand aan iets ontbreekt.

Aan boord is een bar aanwezig en voor ieder moment van de dag hebben wij cateringmogelijkheden voor je samengesteld in samenwerking met een aantal toonaangevende restaurants in onze hoofdstad.

Damrak is een fris alternatief voor de traditionele London Dry Gins. Damrak is een echte ras-Amsterdammer; recht door zee, lekker fris, een tikje scherp en diep van binnen zoet. Gebotteld in de Lucas Bols Distilleerderij in hartje Amsterdam. Op de boot geniet je onbeperkt van de perfecte Damrak Gin & Thomas Henry Tonic water voor €15.- per persoon, per uur!

  • 100% elektrisch
  • Luxe kussens en een heerlijk loungedek

capaciteit

min 8, max 18 personen

Op- EN AFSTAP

Overal in de stad, tegen een vergoeding

Guide

Inclusief schipper en hostess die tevens uw gids zijn

VRAAG EEN OFFERTE AAN

RF_kruisjes-1.png

Bij interesse kunt u contact opnemen via de mail om uw wensen te bespreken. Wij streven ernaar om u binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat aan te bieden. U kunt ons bereiken op onderstaand e-mailadres: