fbpx
RF_kruisjes

HOLLAND AMERICA LINE

De Holland America Line, powered by Damrak Gin, is één van Friendships’ grootste open sloepen en leent zich uitstekend voor een luxe rondvaart met een grote groep vrienden, familie of collega’s. De boot vaart 100% elektrisch, wat betekent dat je groen en geruisloos over de Amsterdamse grachten vaart. Plof in de dikke kussens of strijk neer op het heerlijke loungedek en vaar over de grachten als een echte local. 

In het najaar en de winter heeft de Holland America Line een overkapping, verwarmde kussens en warme dekentjes voor een aangename Winter Cruise. 

Catering
De charmante hostess en enthousiaste schipper maken jouw evenement compleet en zorgen ervoor dat het niemand aan iets ontbreekt. Aan boord is een bar aanwezig en voor ieder moment van de dag hebben wij cateringmogelijkheden samengesteld, in samenwerking met een aantal toonaangevende restaurants in onze hoofdstad.

Historie
Alle boten uit de vloot van Friendship Amsterdam hebben een unieke historie. Het casco van deze stoere reddingssloep werd gevonden in Warschau. De sloep is in 1952 gebouwd door scheepswerf Wilton Fijenoord en heeft jarenlang dienst gedaan op de MS Maasdam. Het is de laatst overgebleven reddingssloep van dit schip. De MS Maasdam deed, net als haar zusterschip SS Rotterdam, dienst als lijndienst tussen Rotterdam en New York en was een van de eerste schepen in de 135-jarige geschiedenis van de Holland America Line. De boot is gerestaureerd door meester-scheepsbouwers, met veel respect voor het schip en haar herkomst. Vandaag de dag is deze luxe sloep één van de ruimste sloepen van de stad met een uiterst comfortabele interieur.

Powered by Damrak Gin
Damrak is een fris alternatief voor de traditionele London Dry Gins. Damrak is een echte ras-Amsterdammer; recht door zee, lekker fris, een tikje scherp en diep van binnen zoet. Gebotteld in de Lucas Bols Distilleerderij in hartje Amsterdam. Op de boot geniet je onbeperkt van de perfecte Damrak Gin & Thomas Henry Tonic water voor slechts €15.- per persoon, per uur! 

capaciteit

max 50 personen

Op- EN AFSTAP

Overal in de stad, tegen een vergoeding

Guide

Inclusief schipper en hostess die tevens uw gids zijn

VRAAG EEN OFFERTE AAN

RF_kruisjes-1.png

Bij interesse kunt u contact opnemen via de mail om uw wensen te bespreken. Wij streven ernaar om u binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat aan te bieden. U kunt ons bereiken op onderstaand e-mailadres: