fbpx
RF_kruisjes

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Onze opstaplocatie bevindt zich op de Oudezijds Voorburgwal, ter hoogte van huisnummer 230. Dit is achter het Krasnapolsky hotel en ter hoogte van sigarenwinkel Bom 9. Na de rondvaart kom je weer terug op deze locatie. 

Het kantoor van Friendship bevindt zich aan de Oudezijds Voorburgwal 85.

Als het aan ons ligt wel! Maar er zijn ook dagen dat we niet kunnen varen vanwege slechte weersomstandigheden. Dit vind je terug op de hoofdpagina van onze website en bij twijfel kun je ons altijd even bellen op 020-3344774.

Je vindt onze vaste vertrektijden hier. Tussen deze vertrektijden door zullen onze boten ook varen, maar wil je verzekerd zijn van een plekje aan boord, dan raden we je aan om je ticket vooraf te boeken via onze website. 

Onze boot ‘Friendship’ is het meest toegankelijk met de rolstoel, echter blijft de opstap van de kade naar de boot lastig. Wij beschikken niet over een rolstoellift. Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden, dus neem hierover gerust telefonisch contact op. 

De reguliere rondvaart duurt ongeveer 60 minuten.

Zeker! Onze schipper en hostess gidsen je samen langs de mooiste plekjes. Dit doen zij in het Engels en/of Nederlands, afhankelijk van de Nationaliteit van de gasten aan boord. 

We varen in ieder geval langs de Hermitage, Magere Brug, Scheepvaartmuseum, Nemo, en Carré. Onze schippers varen altijd de leukste route. Doordat we kleinere boten hebben kunnen we ook door de smallere grachten varen.

Yes! We hebben een menukaart aan boord met de beschikbare dranken. We rekenen hiervoor normale bar/café prijzen. De bar beschikt over frisdranken en een ruim assortiment van sterke dranken. In de winter serveren wij lekkere warme dranken zoals Irish Coffee, glühwein en warme chocomelk.

Dit ligt aan de boot en het aantal gasten. Het is gebruikelijk de buggy achter laten bij de kadesteward, deze blijft te allen tijde bij de buggy. Ons advies is wel om de waardevolle spullen mee te nemen.

Het is wel iets frisser dan door de straten van Amsterdam. Het kan ook zo zijn dat de wind het kouder maakt. Mocht je het koud hebben aan boord, hebben wij dekens beschikbaar om je op te warmen! In de winter hebben wij verwarmde kussens op onze boten en zijn de boten overkapt, wij varen het hele jaar door!

Zeker weten. Ook voor kinderen hebben we een aantal reddingsvesten aan boord.

Dit mag, maar we vragen je wel om de hond niet op de kussens te laten en zelf goed op te letten. De hond moet op schoot of op de grond.

EEN ANDERE
VRAAG?

RF_kruisjes-1.png

Bij interesse kunt u contact opnemen via de mail om uw wensen te bespreken. Wij streven ernaar om uw vraag binnen één werkdag te beantwoorden . U kunt ons bereiken op onderstaand e-mailadres: