fbpx
RF_kruisjes

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

U kunt op vrijwel iedere gewenste locatie opstappen. 

 

U stapt gratis op ter hoogte van hotel The Grand (Oudezijds Voorburgwal 197) of Sea Palace (Oosterdokskade). Beide locaties zijn centraal gelegen en op loopafstand van zowel het Centraal Station als de Dam. Voor overige locaties betaalt u een toeslag.

Een privé vaart duurt gemiddeld 2 tot 3 uur. Voor een borrelvaart worden onze boten circa 2 uur geboekt, vaarten inclusief catering duren gemiddeld 2,5 a 3 uur. 

Tijdens uw vaart zijn er minimaal 2 crewleden aan boord: een schipper en een host(ess). Vanaf 20 personen breiden wij deze crew uit met een extra host(ess). De crew zorgt dat het uw gasten aan niets ontbreekt en vertelt, indien gewenst, graag over bezienswaardigheden langs de route. 

Onze schippers vinden het ontzettend leuk als u uw wensen kenbaar maakt en zullen hier rekening mee houden bij het bepalen van de vaarroute.

We varen in ieder geval langs de Hermitage, Magere Brug, Scheepvaartmuseum, Nemo, en Carré. Onze schippers varen altijd de leukste route. Doordat we kleinere boten hebben kunnen we ook door de smallere grachten varen.

Deze vindt u hier. Voor wensen buiten ons aanbod, maken wij graag een passend voorstel. 

Onze Hollandse bar is rijkelijk gevuld met Heineken bier, Norton wijnen, frisdranken, sappen, (bruisend) water en warme dranken. Voor €9,50 p.p.p.u. kunnen uw gasten hier onbeperkt gebruik van maken.

Dit kan zonder moeite en kost €3,50 extra p.p.p.u. (excl. btw). 

Nee, dit is helaas niet toegestaan.

Ja, in de Dyos is het heerlijk warm!

Het is wel iets frisser dan door de straten van Amsterdam. Het kan ook zo zijn dat de wind het kouder maakt. Mocht je het koud hebben aan boord, hebben wij dekens beschikbaar om je op te warmen! In de winter hebben wij verwarmde kussens op onze boten en zijn de boten overkapt, wij varen het hele jaar door!

Ja, we vragen je wel rekening te houden met andere gasten aan boord.

STAAT JE VRAAG
ER NIET BIJ?

RF_kruisjes-1.png

Voor vragen kunt u contact opnemen via de mail. Wij streven ernaar om u binnen één werkdag een antwoord te geven. U kunt ons bereiken op onderstaand e-mailadres: