fbpx
RF_kruisjes

Oceans

De Oceans, powered by Moët & Chandon, is sinds jaar en dag razend populair en wordt graag gehuurd door grote groepen vrienden, collega’s of voor speciale events. Dat is ook niet zo gek, want deze 100% elektrische sloep heeft alles wat je zoekt voor een unieke, luxe vaart over de Amsterdamse grachten. Het riante voordek, de luxe dikke kussens, de goed gevulde bar en de enthousiaste crew zijn redenen waarmee je absoluut indruk zult maken op de groep die jij aan boord brengt. 

In het najaar en de winter heeft de Oceans een overkapping, verwarmde kussens en warme dekentjes voor een aangename Winter Cruise. 

Catering
Tijdens de vaart genieten van lekkere hapjes of uitgebreide catering? Dat kan! Voor ieder moment van de dag hebben wij, in samenwerking met een aantal toonaangevende restaurants in onze hoofdstad, cateringmogelijkheden samengesteld.’

Historie
Alle boten uit de vloot van Friendship Amsterdam hebben een unieke historie. De Oceans is een prachtig gerestaureerde reddingssloep uit 1959 en is door Friendship Amsterdam gerestaureerd naar een eigentijdse,  stoere en luxueuze rondvaartsloep.

Powered by Moët & Chandon
De luxe uitstraling van Moët & Chandon is zowel aan de buitenzijde als binnenzijde van de boot uiterst voelbaar. Stap je aan boord van de gebruikelijke rondvaart? Dan ontvang je een mooie korting op jouw eerste glas champagne. Huur je de luxe sloep voor een privétocht? Dan is een glas champagne bij ontvangst natuurlijk de uitgelezen kans om de gasten een heel warm welkom te wensen. 

capaciteit

Max. 41 personen

Op- EN AFSTAP

Overal in de stad,
tegen een vergoeding

Guide

Inclusief schipper en hostess die tevens uw gids zijn

VRAAG EEN OFFERTE AAN

RF_kruisjes-1.png

Bij interesse kunt u contact opnemen via de mail om uw wensen te bespreken. Wij streven ernaar om u binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat aan te bieden. U kunt ons bereiken op onderstaand e-mailadres: