fbpx
RF_kruisjes

DYOS

De Dyos is zonder twijfel een van de meest unieke salonboten van Amsterdam. De buitenkant van deze sleepboot doet het misschien niet direct vermoeden, maar door de inrichting van de boot mag deze salonboot met recht worden bestempeld als een hoogwaardig design schip. Het schip is ontworpen door top designer Osiris Hertman, welke bekend staat om zijn gebruik van bijzondere vormen en natuurlijke materialen. Bij de restauratie van de boot heeft Hertman gekozen voor een stoere look van buiten en een warme, luxueuze look van binnen, waardoor de boot kan worden gezien als een van de meest prestigieuze locaties op het water. 

De Dyos biedt alles wat jij zoekt voor een indrukwekkend en onvergetelijk event: een open haard van hand-gekapte leisteen, een keuken van alle gemakken voorzien, een toilet, AV-apparatuur, grote ramen, een lichtgevend dak, comfortabele banken en voldoende ruimte om de boot op verschillende manieren in te richten. Door de enorme patrijspoort in het dak heb je een onbeschrijfelijk mooi uitzicht op de prachtige panden langs de grachten. 

(!) Deze boot beschikt over een toilet.

Catering & events
Van walking diner tot sterren-diner of van wijnproeverij tot bruiloft: zowel qua catering als qua eventorganisatie zijn de mogelijkheden op de Dyos eindeloos. Neem een kijkje op de pagina ‘catering’ en/of ‘events & experiences’ voor inspiratie.

Historie
Deze sleepboot uit 1928 is al vanaf de bouw verbonden aan de stad Amsterdam. De boot was onderdeel van de, nu grotendeels verloren gegane, vloot van ‘echte Amsterdammers’. Mede dankzij de unieke bouw bevoer dit schip als ‘werkpaard’ vrijwel alle grachten van de stad. 

capaciteit

Max. 45 personen

MEDIA

Modern geluid en AV-systeem

Extra's

Open haard aan boord

VRAAG EEN OFFERTE AAN

RF_kruisjes-1.png

Bij interesse kunt u contact opnemen via de mail om uw wensen te bespreken. Wij streven ernaar om u binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat aan te bieden. U kunt ons bereiken op onderstaand e-mailadres: