fbpx
RF_kruisjes

SUNSHINE

sunshine

De Sunshine is een luxe interpretatie van een klassieke overnaadse reddingsboot. Een boot met historische lijnen, maar hedendaags comfort. Dankzij het riante aantal grote kussens en de uitgebreide bar aan boord is deze boot uitstekend geschikt voor een luxe rondvaart over de Amsterdamse grachten. De boot vaart 100% elektrisch en ook in de rest van de organisatie staat duurzaamheid bijzonder hoog in het vaandel. 

In het najaar en de winter heeft de Sunshine een overkapping, verwarmde kussens en warme dekentjes voor een aangename Winter Cruise. 

(!) Deze boot was voorheen donkergrijs, maar heeft nu een frisse beige kleur. 

Catering
De charmante hostess en enthousiaste schipper maken jouw evenement compleet en zorgen ervoor dat het niemand aan iets ontbreekt. Aan boord is een bar aanwezig en voor ieder moment van de dag hebben wij cateringmogelijkheden samengesteld, in samenwerking met een aantal toonaangevende restaurants in onze hoofdstad.

capaciteit

Max. 35 personen

Op- EN AFSTAP

Overal in de stad,
tegen evt. vergoeding

Guide

Inclusief schipper en hostess die tevens uw gids zijn

VRAAG EEN OFFERTE AAN

RF_kruisjes-1.png

Bij interesse kunt u contact opnemen via de mail om uw wensen te bespreken. Wij streven ernaar om u binnen één werkdag een vrijblijvende offerte op maat aan te bieden. U kunt ons bereiken op onderstaand e-mailadres: